Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Як працевлаштуватись на гідну роботу в зрілому віці

Переглядів: 2058
30.08.2018 - 14:57

Претенденти, які сягнули певний віковий рубіж , стикаються з деякими труднощами при працевлаштуванні. Як їх подолати?

Про це йшла мова на тренінгу для людей старше 50 років в  рамках роботи  соціально - психологічного тренінгового центру "Шлях до успіху".

Метою тренінгу було розширення професійних можливостей при працевлаштуванні осіб даної категорії населення та оволодіння навичками самопрезентації.

Ксенія Насонова , тренер тенінгового центру, сприяла  розширенню професійного діапазону,  усвідомленню нових перспектив для  професійного та особистісного розвитку, оволодінню техніками пошуку роботи та отриманню конкурентних переваг в ситуації пошуку роботи, особистісному зростанню та позитивному емоційному стану учасників.

Під час тренінгу учасники  отримали рекомендації про те , чим зацікавити роботодавця при зміні роботи в зрілому віці : життєвим і професійним досвідом,толерантністю  та здатністю адаптуватися до різних умов, стабільністю у сімейному житті і побуті.

Слід відзначити, що під час заходу панувала  атмосфера щирості, довіри, що сприяло саморозкриттю учасників. Сподіваємось, набуті  під час тренінгу навички, в найближчий час приведуть слухачів до омріяного працевлаштування.  

Тренінг "Як працевлаштуватись на гідну роботу  в зрілому віці"

Останні статті на сайті