Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

ExportUA

Бахмут відзначає 447 років з дня заснування

Переглядів: 2257
08.09.2018 - 14:06

Сьогодні найстаріше місто Донеччини та перша столиця Донецького  краю – Бахмут – відзначає свій 447-й рік з дня заснування. Різноманітні заходи, більше ста острівків розваг та конкурсів, флеш-моби та танцювальні батли – все з нагоди Дня Народження Бахмута.

З самого ранку на площі свободи на в нижньому парку почали роботу різноманітні локації, виставки, острівці розваг, аквагрим, аніматори для дітей, майстер-класи з танців, фотовиставки, туристичний гурток, шашки, та розважальні майданчики – більше ста острівків розважають містян та гостей Бахмута.

Відкриття свята Дня міста також не залишило городян без позитивних емоцій та гарного настрою. Масштабний флеш-моб дітлахів, виступи творчих колективів міста, привітання урочистих гостей зібрали тисячі Бахмутчан та гостей міста.

Відкриваючи свято з нагоди Дня міста Бахмутський міський голова Олексій Рева, звернувшись до присутніх, подякував всім, хто небайдужий до долі рідного міста, представникам старшого покоління, всім, хто безкорисливо служить малій Батьківщині, своєю працею змінює кожен день життя на краще, а також молодому поколінню, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому.

«З кожним роком у вигляді старовинного Бахмута з'являється все більше нових добрих змін. Всі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми повинні об'єднатися в любові до нашого міста, працювати і жити для його благополуччя, допомагати тим, хто цього потребує» - зазначив Бахмутський міський голова Олексій Рева, після чого нагородив сертифікатами талановитих фотографів-переможців міського фотоконкурсу «Панорама Бахмута».

Після привітання гостей міста у центральній частині міського парку пройшла церемонія привітання молодят. У День народження міста 3 пари скріпили свої життя вузами шлюбу.

«Символічно, що у День народження міста у Бахмуті народжуються і нові сім'ї, і у цей день хочу побажати вам, щоб по життю з вами завжди була  лебедина вірність, щире, душевне розуміння, достаток і, звичайно ж, велика міцна любов : один до одного, до батьків і до рідного міста!», - звернувся до молодят Олексій Рева та нагородив пари пам’ятними подарунками.

Також в рамках святкування Дня Міста Бахмутський міський голова Олексій Рева традиційно привітав новонароджених. У цьому році 9 хлопчиків та 6 дівчинок стали новими жителями Бахмуту. Батьки немовлят отримали вітання міського голови, побажання світлого майбутнього та подарунки на пам'ять про цей знаменний день.

А наприкінці дня, о 17.00 для усіх жителів та гостей міста на СК «Металург» пройде святковий концерт творчих колективів міста «Зіркова Фієрія» та виступ одного з найромантичніших і легендарних музичних колективів України – гурту «Авіатор».

Бахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснуванняБахмут відзначає 447 років з дня заснування

Останні статті на сайті