Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Участь учнів ЗОШ№12 у Міжнародній науковій конференції в Болгарії

Переглядів: 1980
19.09.2018 - 16:06

Наприкінці минулого навчального року учителям та учням Бахмутської школи №12 було запропоновано взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції в м.Каварна (Болгарія).

3 вересня делегація учнів та учителів школи №12, які представляли не тільки свою школу, місто, але й цілком Україну, відправились на Міжнародну наукову конференцію.

Болгарія зустріла їх дощем та прохолодою, але вже по обіді погода змінилася, і мандрівники навіть встигли насолодитись теплим морем, білим піском та ласкавим сонечком. Наступного дня почалась робота конференції, на пленарному засіданні виступали визначні науковці з багатьох країн світу. Учні та вчителі змогли побачити, як проходять обговорення тих чи інших наукових питань, яким чином можна вести наукову бесіду та відповідати на питання. Ці навички стануть їм у нагоді при захисті наукових робіт МАН України.

Наступного дня почалась робота секцій. Керівником молодіжної секції була Інесса Мельник, заступник директора з навчально-методичної роботи школи №12, яка входила до оргкомітету цієї конференції ще з 2013 року. Учні показали себе на дуже високому рівні завдяки чудовій підготовці учителями-наставниками школи: Богданцевою Ларисою, Мельник Інессою, Дроновою Галиною, Шаповаловою Тетяною. Вони вільно володіли матеріалом своєї доповіді, майже без хвилювання відповідали на будь-які питання  та взяли участь у тренінгу «Глобальні проблему сучасної молоді в Європі», на якому самостійно виділили проблеми сучасної молоді та шляхи їх подолання.

Усі учасники конференції отримали не тільки сертифікати та збірки зі своїми статтями, але й масу позитивних емоцій, незабутніх вражень, нових друзів та неоціненний досвід.

Участь учнів ЗОШ№12 у Міжнародній науковій конференції в БолгаріїУчасть учнів ЗОШ№12 у Міжнародній науковій конференції в БолгаріїУчасть учнів ЗОШ№12 у Міжнародній науковій конференції в Болгарії

Останні статті на сайті