Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Тренінг- семінар щодо стандартів обслуговування відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг»

Переглядів: 3589
25.09.2018 - 08:39

22-23 вересня 2018 року в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) адміністратори Центру прийняли участь у тренінгу-семінарі «Стандарти обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг», який проводився у м. Краматорськ.

Участь у семінарі взяли керівники та адміністратори Центрів надання адміністративних послуг міст та об’єднаних територіальних громад Донецької області.

Під час тренінгу-семінару адміністратори були ознайомлені з Стандартами обслуговування відвідувачів Центрів та Стандартами поведінки адміністратора в ситуації конфлікту.

Присутні взяли активну участь в обговоренні представлених тем тренінгу-семінару, розглянули формули та динаміку конфліктів, прийоми нейтралізації конфліктів та агресії, проаналізували алгоритм дії адміністраторів в конфліктних ситуаціях.

Відпрацьовані тренінгові модулі «Сервіс в щоденній діяльності ЦНАП», «Стандарт поведінки адміністратора в ситуації конфлікту» сприятимуть формуванню навиків ефективної та коректної роботи з відвідувачами на кожному етапі взаємодії, підвищенню рівня задоволеності відвідувачів якістю наданих адміністративних послуг.

22-23 вересня 2018 року в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) адміністратори Центру прийняли участь у тренінгу-семінарі «Стандарти обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг», який проводився у м. Краматорськ.22-23 вересня 2018 року в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) адміністратори Центру прийняли участь у тренінгу-семінарі «Стандарти обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг», який проводився у м. Краматорськ.22-23 вересня 2018 року в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) адміністратори Центру прийняли участь у тренінгу-семінарі «Стандарти обслуговування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг», який проводився у м. Краматорськ.