Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Донецька обласна рада

Маленькі фантазери

Переглядів: 2225
16.11.2018 - 14:36

15 листопада 2018 року в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшла літературна гра до 110-річчя від дня народження Миколи Носова, класика дитячої літератури. Учасниками заходу стали маленькі читачі бібліотеки та вихованці дитячого садочку № 31.

Є книги для дітей і про дітей. Герої на їх сторінках – живі і справжні. Пригоди, які з ними трапляються – надзвичайні. Саме таким критеріям відповідають твори Миколи Миколайовича Носова. Маленьких учасників заходу в захоплюючій формі познайомили з біографією видатного письменника художнього слова. Діти дізналися багато цікавого  про такі  книги: «Телефон», «Живий капелюх», «Витівники», «Автомобіль», «Пригоди Незнайки». Для малечі бібліотекарі прочитали книжечку «Живий капелюх», яка викликала у дітей радість і сміх.

Протягом заходу діти виконували різні ігрові завдання: «Живий капелюх», «Загадковість», «Всезнайки», грали в «Зіпсований телефон».

Захід пройшов весело та з гумором.

По завершенню всі разом переглянули мультфільми: «Бобік в гостях у Барбоса» і «Фунтік та огірки», які зняті за мотивами книг великого письменника.

Маленькі фантазериМаленькі фантазериМаленькі фантазери