Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 89 гостей.

Донецька обласна рада

Скандинавська ходьба оздоровлює та розвиває!

Переглядів: 1728
27.03.2019 - 12:45

З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". Заняття з аквааеробіки, танцювального Фітнесу,  Зумби, йогі проводяться тренером Тетяною Ходаківською, яка постійно розвивається вивчаючи нові цікаві види фізичного навантаження, проводить майстер-класи з різних видів фізичного оздоровлення.

Зараз Тетяна, як сертифікований тренер розвиває в місті Бахмуті Скандинавську ходьбу, яка відразу ж полюбилася мешканцям міста. Адже Скандинавська ходьба підходить людям будь-якого віку, статі та рівня фізичної підготовки. Заняття скандинавської ходьбою показані навіть вагітним і людям похилого віку, людям після травм і хвороб, що займаються оздоровленням організму, спортсменам для підвищення витривалості і в період відновлення.

Скандинавська ходьба допоможе перемогти зайві кілограми, зробити тіло підтягнутим та красивим, перемогти безсоння, омолодити організм, поліпшити роботу серця і суглобів, знизити цукор в крові і навіть позбавити від депресії!

Унікальність методу полягає також у тому, що під час занять хребет і колінні суглоби отримують мінімальне навантаження, а весь організм дихає свіжим повітрям, а не кондиціонером. Згідно з дослідженнями, скандинавська ходьба несе величезну користь для здоров'я всього організму людини!

Заняття по Скандинавської ходьбі проходять щовівторка та щочетверга о 17-30, суботу в 8-30 на стадіоні «Металург».

З метою популяризації Скандинавської ходьби в Донецькій області, також регулярно проводяться виїзні безплатні ознайомчі Майстер класи по регіонах, які проводе сертифікований інструктор Української Школи оздоровчої Скандинавської ходьби, глава представництва Української Федерації Скандинавської ходьби в Донецькій області Ходаківська Тетяна.

Найближчий такий Майстер клас відбудеться в місті Слов'янськ 31 березня в 12-00 парк Мрія.

Якщо ви мешкаєте в Донецькій області і в вашому місті поки що немає інструктора по Скандинавської ходьбі, але вам і жителям вашого міста цей напрямок цікавий, збирайте групу зацікавлених людей і ми до вас приїдемо з ознайомчим Майстер класом по Скандинавської ходьбі.

Телефон для довідок 050-935-22-65

З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс". З 2017 року у місті Бахмуті веде свою оздоровчу діяльність фізкультурно-оздоровчий клуб "Імпульс".

Останні статті на сайті