Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 154 гостя.

Донецька обласна рада

У Краматорську відбулось перше засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

Переглядів: 1232
05.04.2019 - 11:15

3-го квітня в Краматорську відбулось розширене засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації вів діяльність з січня 2018 року. З 1 березня 2019 року розпочали діяльність дві нові юридичні особи: управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації (начальник – Володимир Мицик) та управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації (начальник – Лілія Золкіна).

У засіданні взяли участь керівники органів управління фізичною культурою та спортом, сім’ї та молоді міськвиконкомів, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», районних організацій фізкультурно-спортивного товариства «Колос», представники обласних федерацій, тренери, координатори з видів спорту.

Володимир Мицик довів до відома присутніх розподіл коштів з обласного бюджету для спортивної сфери на поточний рік. Так, на заходи з олімпійських видів спорту передбачено 16 657,1 тис. грн., з неолімпійських видів спорту – 3 945,4 тис. грн. Окрім цього, на спортивні заходи щодо підготовки спортсменів області-кандидатів на участь у XXXІІ Олімпійських іграх у 2019 році передбачено 1259,8 тис. грн., на заходи з розвитку олімпійського руху – 600,0 тис. грн., заходи серед місцевих осередків всеукраїнських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості – 530 тис. грн., з розвитку спорту серед ветеранів – 390 тис. грн., спортивно-масові заходи – 155,9 тис. грн.

На засідання колегії Володимир Мицик провів нагородження за  рейтингами, що вираховувалися за підсумками роботи у 2018 році. У зведеному рейтингу серед міст Донецької області м. Бахмут займає третє місце. На першому місці – м. Маріуполь, на другому – м. Слов’янськ. В рейтингу за підсумками роботи серед дитячо-юнацьких спортивних  шкіл Донецької області за 2018 рік, серед ДЮСШ міст, 1 місце зайняла Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Бахмутської міської ради, директор – Ігор Скирда.

У Краматорську відбулось перше засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністраціїУ Краматорську відбулось перше засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністраціїУ Краматорську відбулось перше засідання колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

Останні статті на сайті