Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 57 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області прийняли участь у святкуванні «Дня Європи в Україні »

Переглядів: 1171
20.05.2019 - 09:35

18 травня фахівець з питань соціальної роботи з суб’єктами пробації Тетяна Курскова та психолог Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області Олена Романевич  разом із дітьми, які перебувають у конфлікті з законом,  відвідали всеукраїнське свято у місті Бахмут «День Європи».

Взагалі у цьому величному святі прийняли участь 28 делегацій регіону, і кожна презентувала одну з держав Євросоюзу - її символіку, культуру, традиції та особливості.

Діти із задоволенням позували у цікавих фотозонах, прийняли участь у майстер-класах та були задоволені подарунками-саморобками. Переглянули виставку-ярмарку «Український Донецький куркуль», сувенірну продукцію країн, парад вишиванок, виступи творчих колективів, молодіжний флешмоб, але особливо сподобалась театралізована хода «Україна - це Європа»  та святковий джазовий концерт.

Наприкінці діти поділились своїми враженнями та підсумували, що День Європи об’єднав країни і людей, та дуже були горді за своє рідне місто!   

Тетяна Курскова,
Бахмутський міськрайонний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
в Донецькій області

 

Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області прийняли участь у святкуванні  «Дня Європи в Україні »Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області прийняли участь у святкуванні  «Дня Європи в Україні »Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області прийняли участь у святкуванні  «Дня Європи в Україні »

Останні статті на сайті