Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Донецька обласна рада

Акція «НІ – торгівлі людьми»

Переглядів: 1252
01.08.2019 - 08:58

30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Останнім часом спостерігається тенденція збільшення кількості жертв торгівлі людьми. Згідно спеціального докладу МОТ біля 20,9 млн. людей в світі є жертвами работоргівлі.

З них 4,5 млн. людей потерпають від сексуальної експлуатації, до 14,2 млн. людей стають жертвами примусового труда та економічної експлуатації. Крім цього, від 700 тис. до 1 млн. людей щорічно примусово переміщаються через кордони для подальшого продажу.

Складна економічна ситуація в Україні та високий рівень безробіття створюють умови, що сприяють торгівлі людьми. Рятуючи свою родину, прагнучи кращої долі, люди їдуть за кордон шукати притулок, високооплачувану роботу. Щороку спритні роботодавці використовують сотні таких шукачів. 

30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».

Метою  цієї акції було ще раз нагадати людям, які небезпеки існують при працевлаштуванні, особливо за кордоном, як можна їх уникнути та яку допомогу отримати і куди звернутись, якщо Ви стали жертвами торгівлі людьми.

Мешканцям міста та його гостям було роздано інформаційно-просвітницькі буклети, де зазначені адреси та телефони організацій, які надають допомогу жертвам торгівлі людьми. Не мовчіть – звертайтесь за допомогою і вона прийде!

Сподіваємось, що отримана інформація допоможе нашим громадянам уникнути небезпеки бути ошуканими.

30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».30 липня 2018 року, Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Бахмутським міським центром зайнятості та Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено акцію «НІ – торгівлі людьми».

Останні статті на сайті