Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Про професійний успіх жінок

Переглядів: 1147
07.10.2019 - 08:51

В соціально-психологічному тренінговому центрі « Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості 03 жовтня відбувся тренінг «Я- успішна жінка».

Кожна жінка, яка стикається з проблемою безробіття, мріє про високооплачувану цікаву роботу в гарному колективі. Що зважає жінкам знайти роботу своєї мрії? Обсяг пропозиції робочих місць для жінок сучасного ринку праці характеризується значно вужчим професійним асортиментом. Крім того, шанси жінки втратити роботу завжди вищі, ніж у чоловіка. Але крім об’єктивних причин існують і суб’єктивні, які теж треба враховувати особам прекрасної статі при пошуку роботи.

Тренерка Тамара Богдан разом з безробітними жінками  прогнозували  бажане професійне майбутнє,  підвищували внутрішню мотивацію для досягнення кар’єрної мети.

Формуванню конструктивної поведінки при пошуку роботи сприяли   інтерактивні вправи  «Портрет успішної жінки»,  «Рекламний ролик», «Чарівна рука». Слухачки відстоювали власне бачення формули професійного успіху та вправлялись в життєвих ситуаціях,  з якими стикаються в реальному житті при працевлаштуванні. Жінки отримали такі потрібні під час пошуку роботи навички мислити про себе  в позитивному руслі для досягнення  професійного успіху.

Відділ профорієнтації Бахмутський міський центр зайнятості
вул. Захисників України, 13,
м. Бахмут, Україна, 84500
тел.: +38(06274)-8-23-81

В соціально-психологічному тренінговому центрі « Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості 03 жовтня відбувся тренінг «Я- успішна жінка». В соціально-психологічному тренінговому центрі « Шлях до успіху» Бахмутського міського центру зайнятості 03 жовтня відбувся тренінг «Я- успішна жінка».