Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Просвітницький захід до Дня Гідності та Свободи

Переглядів: 1196
21.11.2019 - 16:26

В приміщенні Центральної міської бібліотеки до Дня Гідності та Свободи відбувся просвітницький захід «Країна нескорених».

Учні та студенти, представники міської влади, громадських організацій, педагоги, мешканці міста були ознайомлені з історичними подіями під час революції Гідності листопада 2013 – лютого 2014 р.р.

Виступаючі зазначили, що події революції Гідності стали надзвичайно важким іспитом для України. Громадяни країни продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

В ході заходу присутнім продемонстрували уривку з документального фільму «Зима у вогні» (реж. Євген Афінієвський). Ця кінострічка показує 93-денний період зими 2013-2014, відображає рух за громадянські права, який був підтриманий мільйонами людей.

Хвилиною мовчання вшанували Героїв небесної сотні та тих, хто загинув за волю та кращу долю України. А захисникам, які сьогодні зі зброєю в руках боронять Україну, зберігають демократичні цінності та європейський вибір нашого народу, побажали міцного здоров’я.

Просвітницький захід до Дня Гідності та СвободиПросвітницький захід до Дня Гідності та СвободиПросвітницький захід до Дня Гідності та СвободиПросвітницький захід до Дня Гідності та Свободи

Останні статті на сайті