Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 364 гостя.

Урядовий портал

Профілактичні заняття Бахмутського міського ЦСССДМ для студентів Бахмута

Переглядів: 1213
31.01.2020 - 09:24

Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство».

Фахівець центру нагадав студентам про ознаки і симптоми ВІЛ та чому ВІЛ-інфекція не виліковна повністю. Студенти побачили статистичні дані України, активно обговорювали спірні питання та грали у гру, метою якої було дізнатись про історію його виникнення, шляхи передачі ВІЛ та де у нашому місті можна здати кров на аналіз.

Метою занять було розвивати базові знання про ВІЛ/СНІД, сформувати почуття відповідальності за власне здоров’я та сформувати зв’язок між способом життя і ризиком інфікування.

Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство». Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство». Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство». Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство». Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство». Протягом місяця у середніх та вищих учбових закладах міста Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені профілактичні заняття на тему: «ВІЛ/СНІД і суспільство».

Останні статті на сайті