Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1088
30.06.2020 - 13:53

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 30 червня 2020 року

Охорона здоров’я

За вихідні дні на території Бахмутської  міської ОТГ зареєстровано 2 нових випадки з підозрою на COVID-19. 33-річна жінка, жителька м. Сіверськ та 91-річний чоловік госпіталізовані до інфекційного відділення міської лікарні. Очікуються результати ПЛР-тесту.

Загалом з початку карантину зареєстровано 24 підтверджених випадки на коронавірусну хворобу, у тому числі 4 –  медичних працівника та 2 дитини.

На теперішній час у інфекційному відділенні Багатопрофільної лікарні на лікуванні знаходяться 5 осіб, з яких 1 жінка з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу та 4 особи з підозрою на COVID-19. Загальний стан всіх пацієнтів стабільний, середнього ступеню важкості.

Освіта

Завантаженість дошкільних навчальних закладів громади на сьогодні становить 41%. Вранці до дитячих садочків прийшли 1163 малюка. Всі діти  пройшли обов’язковий  температурний скринінг.

В Бахмутській ОТГ для проходження тестування ЗНО з української мови і літератури зареєструвалися 1414 осіб до пунктів тестування прибуло 899 (64%) абітурієнтів та бажаючих скласти екзамен.

Із 376 зареєстрованих абітурієнтів Бахмутської ОТГ у ЗНО з української мови та літератури взяли участь 300 осіб (80%).

У місті організовано 7 пунктів тестування, які працюють на базі Бахмутських ЗОШ №2, №5, №10, №18, №4, а також Педагогічного коледжу та Індустріального технікуму.

Всі учасники тестування перед входом до пунктів пройшли обов’язковий температурний скринінг та огляд на наявність ознак респіраторного захворювання.

Для інформування населення!

  • Особи, які прибувають в Україну з тимчасово-окупованих територій, повинні проходити самоізоляцію, встановивши додаток «Дій вдома» або здати ПЛР-тест, який підтвердить відсутність коронавірусної інфекції. Самоізоляцію або обсервацію не потрібно проходити дітям, які приїжджають в Україну з непідконтрольних територій для складання ЗНО або вступу до українських вишів.
  • В Україні за останній місяць кількість випадків захворювання на пневмонію збільшилася більш ніж у двічі. Переважна частина пневмоній – це ускладнення COVID-19. Наразі у країні фіксується більше 4 тисяч хворих з пневмонією на тиждень. Всі вони обов’язково проходять ПЛР-тестування, незалежно від наявності симптомів коронавірусної хвороби.

До уваги жителів громади!

Бахмутська міська рада вкотре звертається до жителів громади і закликає дотримуватись рекомендацій МОЗ: носити маски в громадських місцях та місцях великого скупчення людей, не забувати про соціальну дистанцію, ретельно мити руки та користуватися дезінфектором. Пам’ятайте, прості речі рятують життя!

 

Останні статті на сайті