Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 124 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1118
21.04.2017 - 11:43

20 квітня 2017 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про стан виконавської дисципліни в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради у 2017 році, роботу Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради в частині виконавської дисципліни вважати задовільною. Вирішили посилити контроль за своєчасним виконанням документів, в яких встановлені завдання та термін виконання.

Начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Перепадья Н.В. доповідала про організацію влітку 2017 року оздоровлення та відпочинку дітей, які мешкають на території Бахмутської міської ради. Членами колегії вирішено в квітні-травні місяці 2017 року організувати та провести на належному рівні, з урахуванням аналізу результатів роботи щодо організації оздоровлення та відпочинку в літній період 2016 року, підготовчий етап дитячих заміських закладів оздоровлення та відпочинку на території Бахмутської міської ради в літній період 2017 року.

 Також начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Перепадья Н.В. звітувала про організацію виховної  роботи з національно-патріотичного виховання молоді у навчальних закладах міста І-ІІ рівнів акредитації та професійних ліцеїв. Першочерговими заходами вирішили сприяти формуванню у молоді патріотизму, готовності до гідного служіння та захисту своєї країни, створити умови для духовного, морального та фізичного розвитку молоді.

Останні статті на сайті