Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 753
29.12.2017 - 15:26

28 грудня 2017 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про проведення профілактичної роботи з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставина закладами охорони здоров’я.
  • Про сумісне проведення Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на території міста Бахмута.
  • Про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з учнівською молоддю загальноосвітніх шкіл міста Бахмута щодо запобігання торгівлі дітьми та експлуатації дитячої праці.
  • Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.
  • Про затвердження плану роботи Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2018 рік.

Під час розгляду питань були прийняті наступні рішення - забезпечити інформування учнів про можливі ризики та шляхи запобігання попадання в ситуацію торгівлі людьми, шляхом розповсюдження тематичних листівок та буклетів, своєчасно виявляти факт експлуатації дитячої праці та проводити роботу згідно чинного законодавства, провести урок-тренінг для учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів з протидії торгівлі людьми.