Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Рада роботодавців Бахмута обговорила питання працевлаштування осіб з інвалідністю

Переглядів: 1304
27.11.2020 - 11:36

26 листопада  в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулось засідання Ради роботодавців. Захід за участю 8 роботодавців відбувся в дистанційному форматі.

«Міжнародний день людей з інвалідністю є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю», - зазначила в своєму виступі заступниця директора Олена Павлова.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал розповів про компенсаційні виплати від служби зайнятості України роботодавцям, які приймають за її направленням осіб з інвалідністю. Також учасники заходу обговорили питання звітності про працевлаштування осіб з інвалідністю, санкції за невиконання нормативу.

Директор ПП «Безпечний рух» Олександр Мараховський наголосив на важливості інформаційної підтримки роботодавців щодо виконання нормативу працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні, у тому числі особи з інвалідністю.

За результатами засідання намічено низку спільних дій щодо проведення широкомасштабної інформаційної роботи з роботодавцями. Їх мета – підвищення обізнаності роботодавців стосовно переваг, які вони отримують від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

26 листопада  в рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю в Бахмутському міському центрі зайнятості відбулось засідання Ради роботодавців. Захід за участю 8 роботодавців відбувся в дистанційному форматі.

Останні статті на сайті