Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Переглядів: 3880
26.05.2021 - 14:41

Бахмутсько-Лиманське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області повідомляє: частиною четвертою статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» передбачено щорічний перерахунок пенсії з 01 квітня особам, які після призначення (попереднього перерахунку) пенсії продовжували працювати та набули необхідний страховий стаж.

У 2021 році буде перераховано пенсії працюючим пенсіонерам, які після призначення/попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та набули не менше 24 місяців страхового стажу, або менше 24 місяців страхового стажу, але після призначення/попереднього перерахунку пройшло не менше двох років.

Дані до реєстру застрахованих осіб про страховий стаж за I квартал 2021 року подано у період з 01 квітня по 10 травня 2021 року.

Враховуючи викладене, перерахунок, передбачений законодавством, буде проведено в червні 2021 року, без додаткового звернення пенсіонерів. Але, не слід турбуватися. Розмір пенсії буде переглянуто з 1 квітня цього року та проведено відповідну доплату.

Останні статті на сайті