Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Орієнтир на майбутню професію

Переглядів: 956
17.11.2021 - 09:42

15 та 16 листопада профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості зустрічались зі старшокласниками  загальноосвітніх шкіл №10 та  № 4. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі   ZOOM.

Підлітків знайомили з барометром професій, який прогнозує потреби сучасного ринку праці. Через інтерактивну гру школярі випробували формулу  вдалого професійного вибору «Хочу.Можу.Треба».

Профконсультантка Тамара Богдан запропонувала підліткам пройти  експрес-тестування. Після оголошення його результатів школярам запропонували пройти поглиблене профдіагностичне обстеження. Це можна зробити на онлайн-платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ:консультаційна мережа». Охочі записалися на таке тестування.

Випускники також дізналися про онлайн - помічника у виборі професії від державної служби зайнятості - мобільний додаток на андроїд «Центр професійної орієнтації». Такий онлайн-помічник від державної служби зайнятості надасть компетентні відповіді в питаннях професійного самовизначення.

Бахмутський міський центр зайнятості

15 та 16 листопада профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості зустрічались зі старшокласниками  загальноосвітніх шкіл №10 та  № 4. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі   ZOOM.15 та 16 листопада профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості зустрічались зі старшокласниками  загальноосвітніх шкіл №10 та  № 4. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі   ZOOM.

Останні статті на сайті