Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Донецька обласна рада

Укрпошта запустила освітній E-Export портал для малого і мікробізнесу

Переглядів: 5785
30.11.2021 - 11:27

Укрпошта створила освітній портал для українських експортерів https://e-export.ukrposhta.ua/, насамперед для представників малого і мікробізнесу, які хочуть продавати свої товари за кордоном на міжнародних торгових онлайн-платформах безпосередньо кінцевому споживачеві.

В такий спосіб поштовий оператор допомагає українським підприємцям знаходити нові ринки збуту в умовах, коли весь світ переживає економічні наслідки пандемії. Можливості, які відкриває E-Export портал Укрпошти, дозволяє найменшим хендмейдерам продавати свої товари за кордон, не витрачаючись на відкриття торгових точок чи представництв у інших країнах.

На одній платформі Укрпошта зібрала навчальні матеріали, які розкажуть підприємцю, як розпочати бізнес з нуля: як вибрати майданчик для продажів, відкрити власний магазин, правильно виставити товари на ньому, налаштувати маркетинг та промо акції, приймати оплату в Україні та організувати доставку за кордон. На порталі зібрана інформація про основні маркетплейси, такі як Amazon,  eBay, Etsy, Shopify, Joom,Wish, а також створені покрокові інструкції роботи з ними. Окремо винесено блок з рекомендаціями, як налаштувати промо для  своїх товарів в популярних  соцмережах – Pinterest, Instagram, TikTok, YouTube.

Матеріали презентовані таким чином, щоб дати змогу підприємцям самостійно відкрити власний магазин. Укрпошта залучила до його підготовки кращих експертів в Україні  з E-Export.  Окрім практичних  рекомендацій  на порталі будуть постійно розміщуватися  експертні колонки, актуальні новини про торгові платформи, платежі, доставку та історії успішних підприємців для мотивації розпочати бізнес.

Освітній портал став логічним продовженням системної роботи Укрпошти з підтримки українських МСБ, яку компанія активно проводить з 2016 року. За цей час було проведено більше 100 онлайн і офлайн заходів, які відвідали понад 20 тис українських підприємців. Також спеціалістами Укрпошти в партнерстві з USAID було створено покроковий довідник з практичними рекомендаціями для українських підприємців «E-Export: як розпочати бізнес з України: юридичні, податкові та митні аспекти» (https://www.ukrposhta.ua/ua/dovidnyk-z-e-export) та випущено 55 відео з історіями успіху підприємців, яким вдалося вийти а міжнародні ринки.

 

До високого сезону Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ

Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товарів. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay, експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/  

Деталі спільної акції можна дізнатись з відео на Youtube каналі Укрпошти https://youtu.be/GtJ65q1g9go

 «Зараз понад 11 тисяч українських підприємців продають на eBay – за минулий рік приріст склав 14%. Маркетплейс дає їм можливість продавати товари понад 159 мільйонам покупців з усього світу, в тому числі з США, Німеччини, Сполученого королівства, та забезпечувати безперервність бізнесу за будь-яких обставин.

Ми спостерігаємо великий потенціал українського ринку і, зі свого боку, постійно розширюємо пропозиції eBay для місцевих малого та середнього бізнесу. З травня 2021 року eBay запустив платіжний сервіс для українських продавців, що забезпечує підприємцям більш зручний спосіб ведення бізнесу на платформі. Тепер ми раді розпочати співпрацю з Укрпоштою, метою якої є надання українським підприємцям унікальних переваг та підтримки», – заявила Jenny Hui, генеральний менеджер eBay Гонг-Конг, Тайвань та на глобальних ринках, що розвиваються.

Кампанія на підтримку виходу українських експортерів на міжнародні ринки - один з елементів програми співпраці Укрпошти та eBay. В 2022 році Укрпошта посилить інтеграцію з маркетплейсом, щоб зробити оформлення всіх видів відправлень через сервіси Укрпошти більш зручними для клієнтів.

Про eBay

eBay Inc. (Nasdaq: EBAY) є лідером світової торгівлі, що об'єднує мільйони покупців і продавців на більш ніж 190 ринках по всьому світу. Ми існуємо, щоб надавати економічні можливості приватним особам, підприємцям, підприємствам та організаціям будь-якого розміру. Заснований в 1995 році в Сан-Хосе, Каліфорнія, eBay є одним з найбільших і найактивніших маркеплейсів у світі, де можна знайти великий асортимент унікальних товарів та прекрасний сервіс. У 2020 році eBay згенерував валовий обсяг проданих товарів на суму понад 85 мільярдів доларів. Для отримання додаткової інформації відвідайте ebayinc.com.

Останні статті на сайті