Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 59 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До уваги внутрішньо переміщенних осіб щодо продовження дій карток Ощадбанку

Переглядів: 17342
04.01.2022 - 09:49

Повідомляємо, що згідно із заявою АТ «Державний ощадний банк України», внутрішньо переміщеним особам надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021) (https6://cull.ly/DYVT7S9).

Картки АТ «Державний ощадний банк України» для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився або завершується до кінця березня наступного року, не будуть блокуватися до  1 квітня 2022 року.

          Починаючи з 01 квітня 2022 року, АТ «Державний ощадний банк України» припинить надання можливості використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021).

          Нагадуємо, що заходи із «штучного» продовження дії карток були реалізовані АТ «Державний ощадний банк України» як тимчасовий превентивний захід, спрямований на захист громадян від поширення COVID-19 до моменту запуску вакцинації.

          Протягом останніх двох років у всіх клієнтів АТ «Державний ощадний банк України» була змога отримати перевипущені картки.  АТ «Державний ощадний банк України», з огляду на соціальну та гуманітарну відповідальність перед суспільством та наявність інформації щодо випадків шахрайства з боку третіх осіб, поновлюється звична та передбачена у банківській спільноті процедура щодо подовження терміну дії платіжних карток.

          У разі виникнення питань щодо отримання нової картки, можна звернутися до обслуговуючого відділення або до контакт-центру АТ «Державний ощадний банк України» за номером телефону:0800210800.

Останні статті на сайті