Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 51 гість.

ExportUA

Податковою Донеччини з початку року надано 27,6 тис. адмінпослуг

Переглядів: 466
06.06.2024 - 12:23

Однією з основних функцій податкової служби є сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг.

У травні 2024 року до податкових органів Донеччини за отриманням адміністративних послуг звернулось 5 558 платників податків. Всього суб'єктам звернень  надано  5,3 тис. адмінпослуг, з них в електронному вигляді 2,5 тис., або 46,3% від наданих послуг. Відмовлено у наданні адміністративних послуг 156 заявникам у зв'язку з недотриманням вимог щодо їх надання. Всього з початку 2024 року  суб’єктам звернень надано 27,6 тис. адмінпослуг. 

Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків,  внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, у травні їх отримали 2,5 тис. фізичних осіб. Видано 275 відомостей про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору.

У травні 2024 року зареєстровано 482 платника єдиного податку, надано 805 витягів з реєстру платників єдиного податку та 10 витягів з реєстру неприбуткових установ та організацій, 3 платника податків відмовились від застосування спрощеної  системи оподаткування.

Також зареєстровано 254 програмних реєстраторів розрахункових операцій, 74 реєстратора розрахункових операцій, 78 книг обліку розрахункових  операцій та 23 розрахункові книжки.

Платникам податків видано 83 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, анульовано 14 ліцензій.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, також актуальні для платників податків, видано 83 такі довідки.

Крім того, за звітний період зареєстровано 9 платників податку на додану вартість, сформовано та видано 37 витягів з реєстру платників ПДВ.

          Ознайомитись з інформацією про порядок надання адміністративних послуг, наявність сполучення громадського транспорту, під’їзні шляхи, а також отримати бланки заяв на адміністративні послуги можна на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за наступним посиланням https://dn.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

 Корисні посилання:

Останні статті на сайті