Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Артемівськ приймав учасників обласної учнівської олімпіади з фізичної культури

Переглядів: 3136
22.01.2014 - 09:49

«Спорт формує культуру  оптимізму і культуру бадьорості» - вважав державний діяч, письменник і академік  Анатолій Луначарський. В Артемівську велика увага приділяється розвитку спорту та залученню дітей до регулярних занять фізичною культурою, систематично проводяться спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи.

 Так, з 17 по 19 січня 2014 року в спортивному комплексі «Металург» проходив III (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, в якому взяли участь 47 команд з різних міст та районів Донецької області.

Зі словами привітання до присутніх звернулися секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, голова міського спортивного комітету, заслужений тренер СРСР і України Віктор Лис, декан факультету з фізичного виховання Донбаського державного педагогічного університету, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Віцько та голова журі III (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Наталя Пастухова. Вони побажали всім учасникам олімпіади гарного настрою, перемог та нагород.

Представники Артемівська на олімпіаді виступили гідно: Олексій Богун, учень ЗОШ № 2, посів 1 місце серед хлопців, Валерія Маловичко, учениця цієї ж школи, була четвертою серед дівчаток.

Пам’ятними подарунками Донецького представництва національного олімпійського комітету нагороджені учні, які мали найвищі результати у загальному заліку:

  • Чижко Аліна (м. Вугледар) та Богун Олексій (м. Артемівськ);
  • Грібанова Крістіна (м. Костянтинівка) та Сладіков Олександр (м. Шахтарськ);
  • Полхова Аліна (м. Харцизьк) та Слюсар Євген (м. Дружківка).

Кожен учасник олімпіади отримав пам’ятні подарунки від Донецького представництва національного олімпійського комітету.

Завершуючи олімпіаду, організатори та судді побажали хлопцям і дівчатам, щоб ці дні запам’яталися їм як свято фізичної культури й спорту, молодості та краси, щоб нещодавні супротивники в змаганнях стали справжніми друзями

з 17 по 19 січня 2014 року в спортивному комплексі «Металург» проходив III (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, в якому взяли участь 47 команд з різних міст та районів Донецької області.з 17 по 19 січня 2014 року в спортивному комплексі «Металург» проходив III (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, в якому взяли участь 47 команд з різних міст та районів Донецької області.