Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Попередження негативних проявів в молодіжному середовищі

Переглядів: 4271
20.02.2014 - 12:23

Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Державного вищого навчального закладу «Артемівський коледж транспортної інфраструктури» проведено засідання «круглого столу».

В заході взяли участь представники сектору кримінальної міліції у справах дітей та кримінально-виконавчої  інспекції м. Артемівська.

Даний захід організовано з метою попередження негативних проявів в молодіжному середовищі таких як: жорстокість, насилля, наркоманія, алкоголізм, тютюнопаління; а також з метою інформування студентської молоді щодо своїх прав та обов’язків; ознайомлення з кримінальною та адміністративною відповідальністю в разі скоєння протиправних дій та правопорушень; наслідками вживання алкоголю, наркотиків та тютюну неповнолітніми.

Під час «круглого столу» студенти ставили запитання запрошеним спеціалістам та отримували аргументовані відповіді на них.

По закінченню заходу слухачі отримали просвітницькі буклети щодо профілактики шкідливих звичок.

В цілому, проведений правовиховний та просвітницький захід сприяв формуванню у студентської молоді свідомого оцінювання своїх дій та вчинків, поважного ставлення до прав людини згідно чинного Законодавства України та вихованню у молоді бажання зберегти влас­не здоров’я та гідність.

Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Державного вищого навчального закладу «Артемівський коледж транспортної інфраструктури» проведено засідання «круглого столу». Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Державного вищого навчального закладу «Артемівський коледж транспортної інфраструктури» проведено засідання «круглого столу». Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Державного вищого навчального закладу «Артемівський коледж транспортної інфраструктури» проведено засідання «круглого столу».