Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Війна не має забуття

Переглядів: 3487
13.05.2014 - 08:50

9 Травня вся країна відзначає велике свято - День Перемоги. Напередодні значущої події в Артемівській школі №2 було проведено низку виховних заходів.

Протягом квітня-травня пройшли акції «Привітай ветерана» та «Допоможи літній людині». Учні відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни Лапіну Марію Іванівну, Шитікову Інну Яківну, Кулькову Марію Вікторівну, Курочкіну Марію Петрівну, Петренко Зою Федорівну та інших. Діти привітали їх зі святом Перемоги, допомогли по господарству, подарували квіти та листівки. Жінкам було важко згадувати минуле, але вони все ж розповіли школярам про ті страшні часи. Діти зацікавлено слухали історії з їх важкого минулого. Ветерани подякували учням за те, що вони цікавляться минулим та не забувають їх.

Напередодні свята в усіх класах пройшли тематичні виховні заходи «Тільки пам’ять не сивіє», на які запросили дітей війни, конкурс читців «Війна не має забуття» та концерт «Салют, Перемого!». У програмі концерту звучали пісні та вірші воєнних років.

У школі відбувся конкурс на кращу вітальну листівку до 9 Травня. Активна участь у даному заході 3-11 класів стала підтвердженням небайдужості молодого покоління до минулого та майбутнього, власної долі. Переможці були нагороджені дипломами. У організаторів конкурсу залишилось відчуття радості і впевненості, що молоде покоління не забуває та вшановує пам'ять Великої перемоги, що майбутнє в Україні є, якщо його творитимуть такі чудові і талановиті громадяни.

Хочеться сподіватися, що слова «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» втіляться в реальні справи, а про тих, хто на своїх плечах приніс перемогу, ми всі будемо піклуватися і згадувати не тільки у святкові дні!

9 Травня вся країна відзначає велике свято - День Перемоги. Напередодні значущої події в Артемівській школі №2 було проведено низку виховних заходів.9 Травня вся країна відзначає велике свято - День Перемоги. Напередодні значущої події в Артемівській школі №2 було проведено низку виховних заходів.9 Травня вся країна відзначає велике свято - День Перемоги. Напередодні значущої події в Артемівській школі №2 було проведено низку виховних заходів.

Останні статті на сайті