Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулось засідання колегії відділу освіти Артемівської міської ради

Переглядів: 3396
30.09.2014 - 14:43

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.

З першого питання про стан управлінської діяльності керівників навчальних закладів щодо організованого початку 2014-2015 навчального року виступила заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець, яка зупинилася на аспектах кадрової політики. Спеціалісти відділу освіти Анна Орел, Людмила Анісімова, Тетяна Коломак доповіли про стан комплектування мережі загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів на 2014-2015 навчальний рік. Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк проаналізувала варіативну складову робочих навчальних планів на 2014-2015 н.р., які були надані на узгодження керівниками шкіл та позашкільних установ.

Також були підведені підсумки організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей, в т.ч. пільгових категорій. Спеціаліст відділу Вікторія Рязанцева проінформувала про особливості оздоровлення вихованців дошкільних установ влітку 2014 року. Завідувач ДНЗ №18 Ганна Єщенко поділилася досвідом роботи з питання впровадження ефективних форм роботи з учасниками навчально-виховного процесу під час проведення літньої оздоровчої кампанії.

Про підсумки проведення оперативно-профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» та організацію роботи з безпеки дорожнього руху в загальноосвітніх навчальних закладах виступив головний спеціаліст відділу В’ячеслав Помінов. Крім того, директори НВК №11 Лариса Хмельницька та ЗОШ №7 Тетяна Бєлікова звітували з питання забезпечення безпеки учасників навчально-виховного процесу, поділилися наробками щодо організації та проведення днів цивільної оборони, обладнання підвальних приміщень для укриття дітей і дорослих, підготовки різних пам’яток.

Також на колегії було розглянуто питання про посилення ролі позашкільної освіти в профільній та профорієнтаційній підготовці школярів, наголошено на здобутках позашкільних закладів з цього приводу, окреслені завдання на найближчу перспективу.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

dscn3695dscn3697dscn3701