Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Презедент України

«Модна зачіска - коса»

Переглядів: 3184
17.11.2014 - 08:12

Як відомо, театр починається з вішалки, дружба – з посмішки, а учень – із зовнішнього вигляду. Зовнішній вигляд дівчини-школярки – це і офіційно-діловий стиль одежі, і відсутність підборів та макіяжу у старшокласниці, і, звичайно, охайна сучасна зачіска.

Адміністрація Артемівської школи №10 для вирішення цього питання запросила на допомогу студентів-перукарів Артемівського професійно-аграрного ліцею, які провели майстер-клас на довговолосих красунях школи. 13 листопада в школі відбувся справжній показ моделей «Коса – дівоча краса».

Назавжди повернулися з минувщини забуття коси, знову на піку популярності! Адже завдяки своїй легкості, зручності та красі, зачіска з косою залишається популярною вже протягом багатьох сотень років. Коса – це універсальна зачіска на всі випадки життя. Коси ідеально підходять як для створення класичного ділового іміджу, так і для зручності.

На виховній годині 16 моделей з числа учениць 5-6 класів, відвідали імпровізований салон, де отримали на своє замовлення найчарівніші зачіски. Це були і коси, заплетені збоку, і складні французькі. Одночасно вишукано і неймовірно просто виглядають кіски, прикрашені квітками, декоративними заколками тощо. Також не менш стильно й екстравагантно виглядає зачіска із вплетеним в косу намистом. Ідеальним варіантом для школярки в першу чергу стає та сама класична французька коса. Оригінальним її рішенням виступає перевернута коса, що надає ефектність і додатковий об’єм волоссю.

На перервах учнів 5-11 класів запросили до актової зали на лінійку, де вони не тільки прослухали лекцію про зовнішній вигляд школяра, а й помилувались показом моделей різних зачісок для дівчат.

Така співпраця з Артемівським професійно-аграрним ліцеєм є корисною і для студентів, які провели майстер-клас, отримали практику із спеціальності, і для учнів школи, які отримали естетичне задоволення і профорієнтаційну інформацію.

Останні статті на сайті