Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Верховна рада України

Акція «Віночок єдності» в місті Артемівську

Переглядів: 4720
22.01.2015 - 12:35

22 січня 1919 року на Софійській площі у Києві було проголошено Акт возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання».

Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни. Стартував цей захід на освітньому окрузі «Перспектива плюс» у ЗОШ №10 на спільній лінійці, де наших волонтерів зустрічали народними піснями. У ЗОШ №5 під час зустрічі діти об’єднались у спільний ланцюжок, чим виявили почуття єдності, неподільності усієї країни. А ось колектив ЗОШ №9 зустрічав акцію хлібом-сіллю. У кожній школі учням було запропоновано пов’язати стрічки до віночка, приєднати «пелюстки побажання» для міста Артемівська та всієї країни. Зважаючи на актуальність Соборності, вихованці ЗОШ №4 закликають учнів та вчителів усіх артемівських шкіл приєднуватися до «Віночка єднання».

Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.Святкуючи День Соборності України, учні загальноосвітньої школи № 4 м.Артемівська виступили з ініціативою проведення акції «Віночок єднання». Метою цього заходу є бажання об’єднати усі школи міста в ім’я миру та неподільності нашої країни.

Останні статті на сайті