Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбувся фінальний етап міського конкурсу педагогів «Ми – молоді 2015»

Переглядів: 3926
02.03.2015 - 14:31

Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів.

Конкурс проводиться з метою виявити талановитих і творчо працюючих молодих спеціалістів, розкрити їх професійно-особистісний потенціал, підтримати авторитет і престижність професії вчитель, а також надати можливість молодим педагогам перевірити свої професійні можливості і підтвердити на практиці готовність до максимально плідної віддачі.

25 та 26 лютого відбулись фінальні етапи конкурсу молодих педагогів шкіл та дошкілля. Усі учасники провели велику роботу над собою, конкретизували життєву позицію, визначили пріоритети на майбуття та показали свої педагогічні здібності, творчий потенціал. З побажанням успіху до фіналістів звернулася начальник відділу освіти Марина Рубцова. Голова міської організації профспілки працівників освіти і науки України Алла Руднєва повідомила про хід перших етапів конкурсу та звернула увагу на необхідність підтримки молодих фахівців.

Члени журі мали можливість оцінити багатогранність діяльності кожного з учасників у професійній діяльності, в ораторському мистецтві, у сфері особистих захоплень. На кожному з етапів конкурсу молоді педагоги проявили себе творчо та неординарно. Виступи були насичені нестандартними ідеями, барвистими презентаціями, музичними номерами, прикладами живої творчості молодих фахівців. Жоден з виступів не розчарував присутніх, і журі зробило дуже нелегкий вибір, визначивши кращих.

Серед учителів-початківців зі шкіл №№2, 5, 7, 9, 10, 12, 14, 17, 18, 24 переможцями визнано: І місце – Інна Пушкаренко (ЗОШ №5), ІІ місце – Аліса Воронська (ЗОШ №2), ІІІ місце – Олена Бойко (ЗОШ №9).

Для молодих педагогів з дошкільних навчальних закладів №№ 16, 25, 27, 39, 40, 49 місця розподілилися таким чином: І місце - Олена Майданюк (ДНЗ №49), ІІ місце - Галина Борова (ДНЗ №39), ІІІ місце - Вікторія Ільїна (ДНЗ №25), Катерина Гуртова (ДНЗ №27).

Пишаємось переможцями, призерами та учасниками конкурсу. Це вони плекають майбутнє. Ерудовані, прогресивні, комунікабельні та толерантні, вони присвятили своє життя найсвятішому на землі – Дитині. Ми щиро бажаємо їм подальшого успіху, перемог, творчих злетів та сяючих вдячністю дитячих оченят!

Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів. Кожного року за ініціативи міської організації профспілки та відділу освіти Артемівської міської ради проходить конкурс «Ми - молоді», в якому беруть участь учителі та вихователі навчальних закладів.