Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Донецька обласна рада

Музичний каламбур в казковому королівстві

Переглядів: 3044
16.03.2015 - 08:27

Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві».

В концерті прозвучали інструментальні, танцювальні, віртуозні і ліричні твори класичних та сучасних авторів з веселими назвами: «Гумореска», «Бугі-вугі», «Пінг-понг під деревами», «Полька – піцикато», «Невдале побачення», «На Фонтанке спозаранку» та ін.

У філармонії взяли участь викладачі-солісти та творчі колективи – камерний ансамбль «Камертон», камерний ансамбль «Дивертисмент», народний аматорський колектив вокальний ансамбль «Елегія».

Викладачами  художнього відділення була представлена виставка особистих робіт, виконаних в різних техніках та жанрах.

Казкові ведучі Баба-Яга та Іванушка у виконанні викладачів  Наталії Коломойцевої та Вікторії Коваленко внесли неповторний колорит казки та доброго настрою.

Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві». Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві». Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві». Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві». Низку весняних заходів в Школі мистецтв міста Артемівська продовжила традиційна шкільна філармонія «Викладачі-дітям», яка пройшла 13.03.2015р. під назвою «Музичний каламбур в казковому королівстві».

Останні статті на сайті