Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 124 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Керівні кадри та педагоги навчальних закладів м. Артемівська пройшли відповідальний етап атестації

Переглядів: 3231
21.04.2015 - 05:46

З метою активізації професійної діяльності педагогів, стимулювання їх до безперервного вдосконалення фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету вчительської праці та забезпечення ефективності навчально-виховного процесу проведена атестація педагогічних працівників освітніх закладів м. Артемівська, Соледара, Часів Яру.

На початку квітня 2015 року відбулися підсумкові засідання атестаційної комісії (ІІ рівня) відділу освіти Артемівської міської ради під головуванням Рубцової Марини, голови атестаційної комісії, начальника відділу освіти. Впродовж навчального року і трьох днів атестаційна комісія ІІ рівня плідно працювала з атестаційними комісіями навчальних закладів, експертною групою, діяла об’єктивно та у відповідності до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 06.10.2010 № 930 (зі змінами).

У рамках засідань розглянуті питання щодо атестації педагогів дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, міського методичного кабінету на присвоєння (відповідність раніше присвоєній) кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», присвоєння (відповідність раніше присвоєним) педагогічних звань; керівників гуртків позашкільних навчальних закладів на відповідність займаній посаді та встановлення тарифних розрядів. Також атестувалися керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів (завідувачі, директори та їх заступники) на відповідність займаним посадам.

На засіданнях атестаційної комісії ІІ рівня виступили члени міської атестаційної комісії, які вивчали педагогічну діяльність осіб, що атестуються. Характеристики та експертні висновки, підготовлені експертною групою, про педагогічну діяльність педпрацівників ґрунтувалися на аналізі системи вивчення педагогічного досвіду: відвідування занять, уроків, методичних і позаурочних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів з предмета, ознайомлення з даними про участь педагогічного працівника в роботі методичних об'єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов'язаних з організацією навчально-виховного процесу.

У 2014-2015 навчальному році комісією ІІ рівня відділу освіти Артемівської міської ради атестовано 70 педагогічних працівників, в тому числі: 18 керівних кадрів і 52 педагоги.

За результатами атестації підвищили кваліфікаційний рівень 14 педагогічних працівників:

Присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»:

Донченко Тетяні Леонідівні, вчителю української мови і літератури загальноосвітньої школи №5;

Гордієнко Олені Вікторівні, вчителю української мови і літератури загальноосвітньої школи №10;

Жуковій Галині Василівні, вчителю української мови і літератури, світової літератури загальноосвітньої школи №10;

Зеленій Світлані Вікторівні, вчителю початкових класів загальноосвітньої школи №13;

Пікальовій Ганні Володимирівні, вчителю української мови і літератури, світової літератури загальноосвітньої школи №15;

Вєсько Ользі Миколаївні, вчителю фізичної культури загальноосвітньої школи №18;

Коломоєць Марині Володимирівні, вчителю музичного мистецтва, художньої культури загальноосвітньої школи №24.

Присвоєно педагогічне звання «старший учитель»:

Дроздовій Наталі Юріївні, вчителю української мови і літератури загальноосвітньої школи №4;

Немудрякіній Ірині Вікторівні, вчителю початкових класів загальноосвітньої школи №4;

Онишко Ользі Олександрівні,  вчителю хімії, фізики загальноосвітньої школи №10;

Коміній Ларисі Вікторівні, вчителю інформатики навчально - виховного комплексу №11;

Приходько Оксані Олександрівні, вчителю біології загальноосвітньої школи №18;

Пріміч Наталі Петрівні, вчителю початкових класів загальноосвітньої школи №18.

Присвоєно педагогічне звання «старший вихователь»:

Рязанцевій Вірі Валеріївні, вихователю-методисту дошкільного закладу №49 «Кріпиш».

Заступників директорів з навчально-виховної роботи школи №1 Штепу Інну Вікторівну і школи №15 Морозову Римму Сергіївну за результатами атестації рекомендовано для зарахування до кадрового резерву.

На сьогоднішній день підводяться підсумки атестаційного періоду та окреслюються завдання на майбутнє, адже атестація педагогічних працівників - стимул для досвідчених і справжня школа для молодих педагогів, це безперервний процес підвищення якості всієї навчально-виховної роботи.

 

Керівні кадри та педагоги навчальних закладів м. Артемівська пройшли відповідальний етап атестаціїКерівні кадри та педагоги навчальних закладів м. Артемівська пройшли відповідальний етап атестаціїКерівні кадри та педагоги навчальних закладів м. Артемівська пройшли відповідальний етап атестаціїКерівні кадри та педагоги навчальних закладів м. Артемівська пройшли відповідальний етап атестації

Останні статті на сайті