Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

В Артемівську діти за мир на планеті

Переглядів: 2810
06.05.2015 - 13:34

Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги. Учні шкіл та вихованці позашкільних закладів міста мали змогу прийняти активну участь у роботі майданчиків, об’єднаних однієї ідеєю - бажанням жити у мирі та злагоді.

Фестиваль асфальтового живопису зібрав дітей, які люблять виражати свої думки, почуття у малюнках. Яркі, неповторні картини, які закликали світ дорослих до миру на Україні, залишили на асфальті юні художники. На острівці «Квітка пам’яті» керівники гуртків міського Центру дітей та юнацтва та Центру технічної творчості дітей та юнацтва запропонували школярам майстер-клас з виготовлення квітки червоного маку – символу Дня пам’яті та примирення. На «літературному бульварі» дитяча бібліотека познайомила дітлахів з виставкою художньої літератури до 70-річчя Перемоги. Нікого не залишив байдужим флеш-моб «Танцюємо разом», де діти енергійними, активними танцювальними рухами вітали всіх з великим святом, вони раділи сонцю, чистому небу, своїм рідним та друзям.

Це весняне свято збагатило дітей позитивними емоціями, яскравими враженнями і надією жити у мирі та злагоді.

Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.Теплим сонячним днем 3 травня у міському парку культури та відпочинку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради відбулось свято «Діти за мир на планеті», присвячене 70-річчю Перемоги.