Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Ніхто не забутий і ніщо не забуте...

Переглядів: 2570
08.05.2015 - 11:19

Під такою назвою пройшла міська конференція учнівської молоді в історико-промисловому музеї ПАТ “Часовоярський вогнетривкий комбінат”, присвячена річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчю завершення Другої світової війни.

У конференції взяли участь учні Часовоярських шкіл №15,17 та професійно-технічного училища міста. Заступник директора з навчально-виховної роботи Римма Морозова виступила з доповіддю «Розвиток патріотизму як ціннісної орієнтації учнів у системі виховної роботи школи». Зберігач фондів історико-промислового музею Валерій Богуненко нагадав присутнім про роль України у перемозі над нацизмом. Учитель історії та правознавства школи №15 Олександр Заярний розповів дітям про Сквер Бойової Слави імені В.Олійника, який знаходиться в центрі Часів Яру. Учні згадали про героїв-земляків, про освіту в місті в роки війни. Ветерани Великої Вітчизняної війни Юрій Нарвойт та Лідія Баюн, які були присутні на конференції, своїми спогадами сколихнули серця дітей та дорослих.

У ході проведення конференції були підведені підсумки міського конкурсу на кращу емблему до святкування Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчя завершення Другої світової війни. Переможницею конкурсу стала учениця 10 класу Часовоярської школи №15 Чибіс Вікторія, яку нагородила секретар Часовоярської міської ради Світлана Кудрявих. Емблема стане символом свята в місті Часів Яр. Всі учасники конференції вдячні організаторам за проведення такої зустрічі, на згадку про яку в кожного залишається Подяка Часовоярської міської ради.

«Ніхто не забутий і ніщо не забуте...», - під такою назвою пройшла міська конференція учнівської молоді в історико-промисловому музеї ПАТ “Часовоярський вогнетривкий комбінат”

Останні статті на сайті