Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Верховна рада України

«Екомода – 2015» в Артемівській школі №5

Переглядів: 3220
21.05.2015 - 10:37

19 травня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль «Екомода-2015». Організаторами фестивалю стали учні 10-х та 11-х класів під керівництвом вчителів біології Ірини Краснової та технологій для дівчат Али Удовіченко.

Фестиваль розпочався історичною довідкою з річних напрямків моди. Школярі розповіли про засновницю напрямку екомоди Лінду Лаундермілк, яка почала створювати еко-одяг у 2002 році, коли інші дизайнери ще не чули цього терміну. Ведучі зазначили, що з кожним роком дизайнерів та їх клієнтів, які дотримуються екотенденцій в одязі, стає більше. Діти дізналися, що еко-одяг має вільні форми та є дуже комфортним, а його кольори близькі до природних. Крім цього, відмітили школярі, екоматеріали є корисними для здоров’я. До цього заходу мало хто з учнів уявляв себе або своїх однокласників одягненими в еко-одяг. Моделі фестивалю «Екомода-2015» продемонстрували 3 колекції одягу : вироби із паперу, вироби із полімерних матеріалів та вироби із комбінованих матеріалів.

У школі відбувся дійсно унікальний показ. Учні започаткували ще одну цікаву та незвичну традицію в школі.

 

19 травня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль «Екомода-2015». Організаторами фестивалю стали учні 10-х та 11-х класів 19 травня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль «Екомода-2015». Організаторами фестивалю стали учні 10-х та 11-х класів 19 травня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль «Екомода-2015». Організаторами фестивалю стали учні 10-х та 11-х класів 19 травня в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль «Екомода-2015». Організаторами фестивалю стали учні 10-х та 11-х класів

Останні статті на сайті