Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 50 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Чесний бізнес має бачити контролерів лише по телевізору, – Прем’єр-міністр

Переглядів: 549

Чесний бізнес, який дотримується законодавства і працює на розвиток своєї справи і країни у цілому, має бачити контролерів лише по телевізору. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття Вінницького кластеру холодильного машинобудування. Підприємство увійшло до складу Вінницького технопарку, який став одним з найкращих регіональних інноваційних проектів в Україні. Глава Уряду побував на його на відкритті в рамках робочої поїздки на Вінниччину.

Він зазначив, що відкриття нових підприємств – це результат політики держави, направленої не тільки на індустріальний розвиток та залучення інвесторів, а й на подолання негативних тенденцій трудової міграції.

«Настав час, коли українці будуть повертатися додому, працювати на конкурентних підприємствах і отримувати гідну зарплатню», - сказав Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр зазначив, що головне мірило правильності дій влади – створення якомога більшої кількості нових підприємств, а отже, відхід від сировинного типу економіки.

«У багатьох регіонах країни сьогодні будуються майже 50 нових виробництв. В цілому в Україні вже створено більше 18 індустріальних парків. Це говорить про те, що Україна з сировинної країни у перспективі буде високотехнологічною, промисловою країною, де створюється національний продукт і додана вартість. Це головне завдання. Ми як Уряд підтримуємо такі інвестиції, супроводжуємо, захищаємо. Наше завдання – щоб вони були успішними», - додав Володимир Гройсман.

Джерело:

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/chesnij-biznes-maye-bachiti-kontroleriv-l...

20.09.2018 - 14:54