Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 23.12.2015 №6/76-1365

Переглядів: 1393
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська майна

Розглянувши службову записку  начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради  Гладкої О.А. щодо прийняття  (безоплатно) майна – газових модульних автоматичних котелень з обладнанням та тепловими мережами, розташованих за адресами: м.Артемівськ вул.Декабристів,39а, вул.Леваневського,164а, вул.60 років утворення СРСР,27а у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПУЛЬСАР-ІНВЕСТ»  та подальшої  їх передачі  до складу об’єкта концесії,  переданого  товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 20.06.2007 №5/17-359, із внесеними до нього змінами, враховуючи висновок робочої групи з вивчення питання  щодо прийняття (безоплатно)  у комунальну власність територіальної громади  м. Артемівська модульних котелень з обладнанням та мережами теплопостачання,  затвердженої розпорядженням міського голови від  04.12.2015 №249рр,  керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 03.03.98  № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, Законом України від 16.07.99 №997-XIV «Про концесії» із внесеними до нього змінами,  Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) майно – газові  модульні  автоматичні  котельні з обладнанням та тепловими мережами, які розташовані за адресами: м.Артемівськ вул.Декабристів,39а, вул.Леваневського,164а,  вул.60 років утворення СРСР,27а  у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПУЛЬСАР-ІНВЕСТ» та передати  їх  до складу об’єкта концесії,  переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», із внесеними до нього змінами (далі – Концесійний договір) згідно переліку (додається).
  2. Затвердити склад комісії  з приймання – передачі майна - газових модульних  автоматичних  котелень з обладнанням та тепловими мережами, які розташовані за адресами: м.Артемівськ вул.Декабристів,39а,  вул.Леваневського,164а,  вул.60 років утворення СРСР,27а, у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПУЛЬСАР-ІНВЕСТ»  та  її передачі до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» згідно Концесійного договору (додається).
  3. Доручити комісії (Головкіна) здійснити у встановленому законодавством порядку приймання – передачу майна, визначеного у п.1 цього рішення, у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПУЛЬСАР-ІНВЕСТ» та  його  передачу до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», згідно Концесійного договору, та надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка) у місячний термін належним чином оформлені акти приймання - передачі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПУЛЬСАР-ІНВЕСТ» (Баланчук), товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» (Повиленас), заступника міського голови Головкіну О.А.
  5. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 23.12.2015 №6/76-1365
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська майна
31.34 KB