Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.06.2019 №149

Переглядів: 501

Про внесення змін до складу комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на території м. Бахмута

Розглянувши доповідну від 11.05.2019 № 01-2613-06 та заслухавши начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіну І.В. щодо внесення змін до складу комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на  території м. Бахмута, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської  міської  ради від 12.12.2018  № 280, у зв’язку із кадровими змінами,які  відбулися у складі комісії, відповідно до Положення про комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на території м.Бахмута,  затвердженого у новій редакції рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 12.12.2018 №280, керуючись ст.ст.34,52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради.

     В И Р І Ш И В:

  1. Внести та затвердити наступні зміни до складу комісії з питань   призначення  (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які мешкають  на  території Бахмутської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 12.12.2018  № 280  (далі - комісія):  
    1. Вивести зі складу комісії  Чумаченко Тетяну Василівну.
    2. Ввести до складу комісії  членом комісії – Солод Тетяну Петрівну, виконуючого обов’язки начальника Бахмутського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (за згодою) .
    3. Змінити назву посади секретаря комісії Волоховської Наталі Леонідівни на – виконуючий обов’язки начальника відділу - головного державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.
  2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на  заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                           О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.06.2019 №149
Про внесення змін до складу комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на території м. Бахмута
12.12 KB