Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №187

Переглядів: 359

Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня

Заслухавши інформацію начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Бахмутської міської ради Скляренка А. Ю. про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня, з метою організації та проведення спеціальних робіт і заходів з цивільного захисту та їх всебічного забезпечення, що потребують залучення фахівців певної спеціальності, техніки і майна спеціального призначення, на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, відповідно до  Кодексу цивільного захисту України, Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2015 № 469 (зі змінами), розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.07.2016 № 608 «Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту Донецької області», керуючись ст. ст. 36,38,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Утворити територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту місцевого рівня згідно з додатком.
  2. Керівникам територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня (далі - спеціалізовані служби):
    1. До 01.01.2021 розробити положення про відповідні спеціалізовані служби відповідно до Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2015 № 469 (зі змінами), з урахуванням Методичних рекомендацій, наданих листом Департамента з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької обласної державної адміністрації від 10.08.2020 №0.42/02.01-10/1492/0/101-20 і після погодження в установленому порядку з Департаментом з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи надати на затвердження виконавчого комітету Бахмутської міської ради.
    2. До затвердження в установленому порядку положень про територіальні спеціалізовані служби цивільного захисту місцевого рівня в своїй діяльності керуватися Положенням про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2015 № 469 (зі змінами).
  3. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради (Скляренко), 8 Державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Донецькій області (Нікулеско):
    1. Надавати необхідну методичну допомогу керівникам спеціалізованих служб щодо планування, організації та проведення спеціальних робіт і заходів під час реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їхніх наслідків;
    2. Переглянути з метою актуалізації плани реагування на надзвичайні ситуації місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у частині, що стосується залучення до виконання завдань захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій спеціалізованих служб;
    3. Організовувати залучення керівного складу спеціалізованих служб до участі в проведенні навчань і тренувань з питань цивільного захисту;
    4. Здійснювати координацію діяльності спеціалізованих служб цивільного захисту та контроль за їх готовністю до дій за призначенням.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.09.2016 № 194 «Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту м. Бахмута та затвердження Положення про них».
  5. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на відділ  з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради (Скляренко).
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                                       О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №187
Про утворення територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня
25.96 KB