Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 26.06.2019 №6/131-2589

Переглядів: 354
сессия : 

Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Бахмута, на відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, наданими кредитно-фінансовими установами суб’єктам малого і середнього підприємництва

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 27.11.2019 №6/135-2710
    Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, на відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, наданими кредитно-фінансовими установами суб’єктам малого і середнього підприємництва

Розглянувши службову записку від 15.05.2019 №01-2707-06 начальника Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Юхно М.А., щодо внесення змін до  Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Бахмута, на відшкодування частини  відсоткової ставки за кредитами, наданими  кредитно-фінансовими  установами  суб’єктам малого і середнього підприємництва, враховуючи Закон України  від 01.07.2014  № 1555-VII «Про державну допомогу суб’єктам господарювання», із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.1997№ 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

1.   Внести та затвердити наступні зміни до  Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Бахмута, на відшкодування частини  відсоткової ставки за кредитами, наданими  кредитно-фінансовими  установами  суб’єктам малого і середнього підприємництва, затвердженого рішенням Бахмутьскої  міської ради від 27.03.2019 №6/127-2495 (далі - Порядок):

1.1.  Пункт 2.5 розділу ІІ «Загальні умови  надання відшкодування частини відсоткової  ставки» Порядку доповнити  абзацом наступного змісту:

« - якщо отримують державну допомогу, сукупний розмір якої незалежно від її форми та джерел перевищує за будь-який трирічний період суму, еквівалентну 200 тисячам євро, визначену за офіційним валютним курсом, встановленим Національним банком України, що діяв на останній день фінансового року.»

1.2.  Додаток 4 «Перелік документів, які необхідні для відшкодування  частини  відсоткової  ставки  за кредитами, наданими  кредитно-фінансовими  установами  суб’єктам  малого і середнього підприємництва» до  додатку 2 «Генеральний договір про взаємодію в інтересах суб’єктів малого і середнього підприємництва» Порядку доповнити  пунктом 8 наступного змісту:

«8. Інформацію  про розмір  державної допомоги, отриманої після 02 серпня 2017 року.»

2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (Юхно), першого заступника міського голови Савченко Т.М.

3.  Координаційне забезпечення  виконання  рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради, секретаря Бахмутської міської ради   Кіщенко С.І.

Міський голова                                              О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.06.2019 №6/131-2589
Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Бахмута, на відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, наданими кредитно-фінансовими установами суб’єктам малого і середнього підприємництва
23.67 KB