Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 26.02.2020 №6/140-2940

Переглядів: 1181
сессия : 

Про затвердження Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада у новій редакції

Внесено зміни на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 23.12.2020 №7/3-82
    Про внесення змін до Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада у новій редакції, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 26.02.2020 № 6/140-2940

З метою удосконалення роботи по укладанню контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада, та забезпечення контролю за їх діяльністю, відповідно до Кодексу законів про працю України, Господарського Кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.93 № 203 «Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що є у державній власності» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 02.08.95 № 597 «Про Типову форму контракту з керівником підприємства, що є у державній власності» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 № 859  «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств» (зі змінами), керуючись ст. ст. 17, 26, 59, 60, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада         

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити:
    1. Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада у новій редакції (додається).
    2. Примірну форму контракту з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада (додається).
  2. Визначити, що:
    1. Це рішення набирає чинності з 01.04.2020 року.
    2. З дня набрання чинності цим рішенням втрачає чинність, рішення Артемівської міської ради від 30.01.2013 № 6/34-610 «Про затвердження Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, організацій (установ, закладів) засновником яких є Артемівська міська рада».
    3. Контракти, укладені з керівниками підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада до набрання чинності цього рішення, є чинними до моменту закінчення строку їх дії відповідно до умов таких контрактів, продовження строку їх дії не допускається.
    4. Внесення змін до контрактів, укладених з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада, укладених до набрання чинності цим рішенням, здійснюватиметься із урахуванням цього  рішення. 
  3. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) довести це рішення до відома керівників виконавчих органів Бахмутської міської ради та комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), Управління культури Бахмутської міської ради (Падалка), заступників міського голови Точену В.В., Стрющенка О.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.02.2020 №6/140-2940
Про затвердження Положення про порядок укладання контрактів з керівниками комунальних підприємств, засновником яких є Бахмутська міська рада у новій редакції
48.35 KB