Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Урядовий портал

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1815 від 22.03.2017

Переглядів: 2151
сессия : 

Про  затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету.

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2793
    Про затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Внесени зміни:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1951
    Про  внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету

Розглянувши службову записку від 27.02.2017 №01-0951-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, з метою реалізації у м.Бахмут соціального захисту населення, врегулювання механізму визначення розміру компенсаційних виплат, які підлягають відшкодуванню за рахунок міського бюджету, а також гарантування компенсаційних витрат перевізникам, які здійснюють перевезення пільгової категорії населення, відповідно до пп.ґ п.3 ч.1 ст.91 Бюджетного Кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 34 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити  Порядок проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м. Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету (далі –Порядок) (додається).
  2. Визначити, що дане рішення набирає чинності  з 01.06.2017.
  3. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін) провести роботу по виготовленню пільгових проїзних квитків для окремих категорій громадян на 2017 рік та надати їх до 01.04.2017 Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
  4. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) забезпечити:
    1. Видачу пільгових проїзних квитків громадянам, мешкаючим на території м.Бахмута, які зареєстровані в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, в термін до 01.06.2017.
    2.  Відшкодування видатків транспортним підприємствам, що надають послуги з пільгових перевезень, згідно зазначеного Порядку, починаючи з місяця, наступного за звітним.
  5.  Подовжити до 31.05.2017 дію рішення виконкому Бахмутської міської ради від 18.05.2016 №116 «Про забезпечення компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших, передбачених законодавством пільг, у м.Бахмуті у 2016 році» із внесеними до нього змінами.
  6. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко)  здійснювати фінансування видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради у відповідності з цим рішенням в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків на відповідний рік та цілі.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Фінансове управління  Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної  політики,  бюджету  і  фінансів  (Нікітенко),  секретаря   Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                  С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1815 від 22.03.2017
Про затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету.
38.65 KB