Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Решение сессии от 23.02.2011 №6/4-73

Переглядів: 3187
сессия : 

Про організацію та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011 році у галузі освіти

Розглянувши подання відділу освіти Артемівської міської ради від 02.02.2011 № 108 щодо організації та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року ”в 2011 році у галузі  освіти, на виконання рішення Донецької обласної ради від 29.12.2010 № 6/2-23 “ Про обласний конкурс “Кращий працівник року ” у галузі освіти в 2011 році ”, відповідно до наказу управління освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації від 18.01.2011 №7 “Про участь в обласному конкурсі “Кращий працівник року”, з метою підвищення престижу та стимулювання робітників у галузі освіти, популяризації кращих досягнень і професійної майстерності робітників освіти та забезпечення проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011році у галузі освіти , керуючись ст. 14 Закону України “Про освіту” в редакції від 23.03.96 №100/96-ВР із внесеними  до нього змінами, ст. 26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Артемівська   міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Організувати та провести   на території Артемівської міської ради у лютому 2011 року І етап обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011 році у галузі  освіти у наступних номінаціях :
    “Кращий директор загальноосвітнього закладу з інклюзивним навчанням»,
    “Кращий організатор профорієнтаційної роботи“,
    “Кращий викладач шкільного курсу бізнес-освіти”,
    “Кращий працівник освіти з підготовки дітей до навчання в школі”.
  2. Затвердити:
    1. Склад оргкомітету з організації та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “ Кращий працівник року” в 2011 році у галузі освіти  ( додається).
    2. Склад журі по підведенню підсумків та визначенню переможців І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011 році у галузі освіти  на  території Артемівської міської ради у номінаціях :
      “Кращий директор загальноосвітнього закладу з інклюзивним навчанням“,
      “Кращий організатор профорієнтаційної роботи“,
      “Кращий викладач шкільного курсу бізнес-освіти”,
      “Кращий працівник освіти з підготовки дітей до навчання в школі”, (додається) .
  3. Оргкомітету з організації та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011 році у галузі освіти  (Петриєнко) забезпечити:
    1. Організацію та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року“ в 2011 році у галузі освіти   в термін до 01.03.2011 року .
    2. Інформування громадськості з питань проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року”  в 2011 році у галузі освіти .
  4.  Головам журі:
    • у номінації “Кращий директор загальноосвітнього закладу з інклюзивним навчанням“ – Докшиній Наталі  Володимирівні,
    • у номінації “Кращий організатор профорієнтаційної роботи“ – Корж Галині Кіндратівні,
    • у номінації “Кращий викладач шкільного курсу бізнес-освіти” - Голяєвій Галині Йосифівні,
    • у номінації “Кращий працівник освіти з підготовки дітей до навчання в школі” - Орел  Анні  Олександрівні,

      визначити переможців у кожній номінації та надати в обласний  оргкомітет звіт  про проведення конкурсу, заявку на участь в обласному турі та надати матеріали переможців до фахових оргкомітетів для участі  у ІІ етапі обласного конкурсу “Кращий працівник року“  в 2011 році у галузі освіти  у термін до 10.03.2011 року.

  5. Вважати такими, що  втратили  чинність, рішення Артемівської міської ради:
    • від 28.02.2007 №5/12-276 “Про організацію та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “ Кращий працівник року” в 2007 році у сфері освіти”,
    • від 27.02.2008  №5/27-560 “Про організацію та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “ Кращий працівник року” в 2008 році у сфері освіти”.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на відділ освіти Артемівської міської ради(Рубцова),заступника міського голови Петриєнко Т.В.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Артемівської  міської ради з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту  (Капленко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                                          С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 23.02.2011 №6/4-73
Про організацію та проведення на території Артемівської міської ради І етапу обласного конкурсу “Кращий працівник року” в 2011 році у галузі освіти
19.39 KB