Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.10.2017 №212

Переглядів: 873

Про внесення змін до Положення про комісію з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території м.Бахмут

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 06.09.2017 № 01-4457-06 Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради  щодо внесення змін до Положення про комісію з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території м.Бахмут,  та доповнення до неї від 06.10.2017 № 01-5030-06 з метою дотримання законодавства щодо соціального захисту населення та реалізації права громадянами  на отримання  субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, відповідно до Закону України від 01.06.2000 № 1768-III «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» із внесеними до нього змінами, Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України в редакції від 22.09.1997 № 1050, із внесеними до нього змінами, постанов Кабінету Міністрів України: від 29.01.2003 №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» із внесеними до неї змінами, від 24.02.2003 № 250 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям» із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

 

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Положення про комісію з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території м.Бахмут, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.07.2017 №157 (далі-Положення).
    1. Пункт 4.1.4. розділу IV «Порядок розгляду питань, внесених на засідання комісії» Положення викласти в новій редакції:
      «В окремих  випадках субсидія може призначатися особі, яка не зареєстрована, але фактично проживає у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житла, та на підставі рішення комісії та акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства, якщо їй  нараховується  плата  за  житлово-комунальні послуги, або індивідуальним забудовникам, будинки яких не прийняті в  експлуатацію. Субсидія не може призначатися одночасно за місцем реєстрації  особи  та  місцем  її  фактичного  проживання».
    2. Пункт 4.1.10. розділу IV «Порядок розгляду питань, внесених на засідання комісії»  Положення викласти в новій редакції:
      «У разі отримання інформації про прострочену понад два місяці заборгованість з оплати послуг, загальна сума якої перевищує двадцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян, субсидія на наступний строк не призначається, про що Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради інформує особу. Якщо протягом двох місяців з дати інформування про   непризначення субсидії на наступний строк громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про ії реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку (у  тому числі до винесення рішення судом),  субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку - з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.
      Зазначений строк може бути продовжений на підставі рішення комісії, за наявності поважних причин».
    3. Доповнити розділу IV «Порядок розгляду питань, внесених на засідання комісії»  Положення  пунктом 4.1.13:
      «Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-,   електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 01 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального  опалення ),  перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв’язку ПАТ "Укрпошта" на підставі списків таких осіб, які подаються до 01 червня поточного року підприємствами - виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання в паперовому та електронному вигляді Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради та в яких зазначається сума невикористаної субсидії. Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплата її через відділення поштового зв’язку ПАТ "Укрпошта" здійснюється Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на підставі особистої  заяви  одержувача, поданої до 01 вересня поточного року.
      Строк подання заяви може бути продовжений  до 01 листопада поточного  року на підставі рішення комісії, якщо така заява не була подана в установлений  строк  з причин, визначених комісією поважними.»
  2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна). 
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

 

Міській голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.10.2017 №212
Про внесення змін до Положення про комісію з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території м.Бахмут
11.36 KB