Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

На порозі юності

Переглядів: 2553
13.06.2016 - 13:22

Урочисті педради з нагоди вручення дев’ятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту пройшли у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради.

Привітати і розділити радість учнів прийшли вчителі, рідні, батьки. Багато теплих слів пролунало на адресу 639 випускників (з них – 64 екстернів) і тих, хто дев'ять років передавав свої знання, – вчителів. 28 дев’ятикласників отримали свідоцтва з відзнакою. Подяками було відзначено і найактивніших батьків випускників за їх небайдужість та чуйність.

У відповідь випускники подарували присутнім святкові концерти, де співали пісні, читали вірші, танцювали. Наостанок подякували вчителям та батькам за знання, терплячість, чуйність і пообіцяли першого вересня повернутися до рідної школи, щоб ще на два роки продовжити дитинство.

Бажаємо успіху та здійснення мрій тим випускникам, які залишають школу, та гарного відпочинку тим, хто йде до 10 класу.

Урочисті педради з нагоди вручення дев’ятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту пройшли у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради.Урочисті педради з нагоди вручення дев’ятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту пройшли у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради.Урочисті педради з нагоди вручення дев’ятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту пройшли у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради.Урочисті педради з нагоди вручення дев’ятикласникам свідоцтв про базову загальну середню освіту пройшли у загальноосвітніх навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті