Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Працюємо по новому

Переглядів: 1557
26.02.2018 - 14:21

В умовах реформування служба зайнятості вважає одним з приорітетних напрямків роботи  підвищення прозорості своєї  діяльності шляхом впровадження і використання сучасних інформаційних  технологій для надання інформаційних та інших послуг громадскості. Саме з метою популяризації таких послуг наприкінці минулого тижня Артемівський МЦЗ провів День відкритих дверей для населення м.Бахмут та Бахмутського району.

Фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх з можливостями онлайн – центру працевлаштування, інтернет можливостями державної служби зайнятості та новітніми  технологіями обслуговування клієнтів – складання відеорезюме та мультимедіа резюме, онлайн-співбесіда та відео-конференція, які прискорюють процесс працевлашування.

Не залишилися без  уваги  новації у роботі служби зайнятості, які пропонує  оновлений сайт державної служби зайнятості, - відкриття персонального кабінету та його можливості (створення резюме, проходження профдіагностичного тестування за допомогою профорієнтаційної платформи,  тощо) , запис на відвідування за допомогою електронної черги, інтерактивна мапа центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Для безробітних, які зацікавилися можливістю організації малого бізнесу та для приватних підприємців було презентовано мобільний додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва».  Бажаючі, змогли за допомогою QR- коду загрузити цей додаток на свій мобільний телефон. Окремим питанням проведення  Дня відкритих дверей стало інформування клієнтів центру зайнятості про грантові програми, що спрямовані на організацію та підтримку малого бізнесу. Одному і з приватних підприємців була надана допомога в створенні заявки для отримання гранту  Данської ради в справах біженців на розширення власного бізнесу.

Загалом можна сказати , що служба зайнятості крокує в ногу з часом перетворюючись в сервісну установу сучасного формату з клієнтоцентрованим підходом обслуговування.

 

Артемівський МЦЗ провів День відкритих дверей для населення м.Бахмут та Бахмутського району.Артемівський МЦЗ провів День відкритих дверей для населення м.Бахмут та Бахмутського району.Артемівський МЦЗ провів День відкритих дверей для населення м.Бахмут та Бахмутського району.

Останні статті на сайті