Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Місцеве самоврядування та децентралізація на Сході України

Переглядів: 3357
25.05.2018 - 15:09

22-24 травня 2018 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках Програми ПРООН з відновлення та розбудови миру пройшов форум «Місцеве самоврядування та децентралізація на Сході України: найкращі практики та перспективи майбутнього».

Участь у форумі прийняли представники Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій –  військово - цивільних  адміністрацій, керівники та працівники органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад.

Від Бахмутської міської ради участь у форумі прийняв керівник центру надання адміністративних послуг.

Метою заходу було узагальнення та поширення позитивного досвіду з питань децентралізації, висвітлення найкращих практик місцевого самоврядування та успішних прикладів ОТГ на Сході та в Україні загалом, у контексті впровадження реформи децентралізації. Також, увагу було приділено сучасним ефективним інструментам залучення інвестицій та ресурсів, підведено підсумки та розглянуто перспективи розбудови мережі центрів надання адміністративних послуг як інструменту розвитку громад.

Наприкінці форуму було презентовано підсумки обговорень у спеціалізованих секціях щодо визначення пріоритетних напрямків подальшої співпраці.

 Форум було завершено програмним координатором ПРООН в Україні «Програми відновлення та розбудови миру» Оленою Рудич, яка ознайомила присутніх з початком нової фази Програми.

Місцеве самоврядування та децентралізація на Сході України Місцеве самоврядування та децентралізація на Сході України 

Останні статті на сайті