Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»

Переглядів: 1472
25.04.2019 - 13:34

Учні закладів загальної середньої освіти м.Бахмута стали учасниками патріотичної акції-флешмобу «Ми хочемо миру!»

Даний проект стартував 22 січня 2019 року До Дня Соборності України за підтримки Ради волонтерів при Дарницькій районній у м. Києві державної адміністрації та Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну».

У флешмобі бере участь прапор-рекордсмен, найдовший Державний прапор в Україні, який був розгорнутий у Дарницькому районі на День прапора у 2018 році. Його довжина - 2700 метрів. Кожні 100 метрів символізували рік незалежності України. Учні отримали подарунок – частинку прапора-рекордсмена, найдовшого прапора в Україні.

Державний прапор – це символ, який завжди єднає людей навколо себе, тому частинки цього історичного прапору були спочатку роздані всім школам Дарницького району, а потім – м.Бахмута. На половинках прапорів діти написали свої побажання та своє бачення картини миру в Україні.

Побажання дітей будуть передані до всіх посольств, які знаходяться на території України та за її межами, аби донести до світової спільноти важливу істину – «Українські діти мріють та прагнуть миру на своїй землі».

Усі школи також отримали в подарунок художню літературу, фарби, фломастери, олівці, альбоми для малювання, зошити та інше канцелярське приладдя.

Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»Бахмутські школярі взяли участь у патріотичній акції-флешмобі «Ми хочемо миру!»

Останні статті на сайті