Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Інформаційний дайджест «Людина в світі професій»

Переглядів: 1512
26.04.2019 - 13:55

25 квітня 2019 року фахівці Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в інформаційному дайджесті «Людина в світі професій» для учнів випускних класів загальноосвітньої школи № 18 , який відбувся в філії бібліотеки № 2 міста Бахмут.

Профконсультанти центру зайнятості запросили школярів до Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні», що працює в Бахмутському міському центрі зайнятості для сприяння кар’єрному розвитку молоді – від шкільної лави до успішної реалізації в  професії. Під час зустрічі провідний фахівець з  профорієнтації Оксана Мавріна звернула увагу випускників на професіографічні путівники та навчила ними користуватися. Школяри ознайомились з формулою вдалого вибору професії Хочу -  Можу – Треба- та бажаючі завантажили на свій андроїд Q – код Центру професійної орієнтації.

Школярі розглянули барометром професій та дізнались про потреби і вимоги сучасного ринку праці як в Бахмуті та Бахмутському районі так і по всій Україні.

Провідний фахівець з профорієнтації Тамара Богдан запропонувала молоді експрес-тестування та ознайомила з його результатами, а бажаючі були запрошені пройти поглиблене тестування з використанням сучасного сервісу державної служби зайнятості онлайн – платформи з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”.

Інформаційний дайджест «Людина в світі професій»

Останні статті на сайті