Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бахмутська міська рада розширює можливості для доступності надання якісних адміністративних послуг

Переглядів: 1773
06.08.2019 - 08:52

01-3 серпня 2019 року в рамках реалізації Програми USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DGE) представники Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради отримали комплект сучасної портативної техніки - «Мобільний кейс» та прийняли участь в тренінгу щодо впровадження практики надання адміністративних послуг за допомогою мобільного кейсу в ЦНАП, який відбувся у м. Сєвєродонецьку за участю 28 представників ЦНАП Луганської та Донецької областей.

Під час тренінгу були отримані навички адаптації Дорожньої карти з інтеграції сервісів «Мобільних кейсів» до операційних процедур ЦНАПів з метою дистанційного надання послуг. Крім іншого Програмою DGE надані рекомендації щодо розробки нормативно – правових актів, які будуть регламентувати дії адміністраторів з надання послуг на віддаленому робочому місті.

«Мобільний кейс» може бути застосований для організації віддалених робочих місць адміністраторів та надання послуг за місцем проживання особам похилого віку та людям з інвалідністю. Комплексний прилад складається з ноутбуку, портативного принтеру, двох сканерів документів, один з яких є бездротовим, модему для мобільного інтернету, зчитувача ID-карток та усього необхідного ліцензійного програмного забезпечення.

Все це дозволить адміністраторам ЦНАП у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг за місцем перебування громадян. Нове цифрове обладнання значно покращить якість надання адміністративних послуг та зробить ще один крок до розширення можливостей ЦНАП та наближення послуг до мешканців об’єднаної територіальної громади.

01-3 серпня 2019 року представники Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради отримали комплект сучасної портативної техніки - «Мобільний кейс» та прийняли участь в тренінгу щодо впровадження практики надання адміністративних послуг 01-3 серпня 2019 року представники Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради отримали комплект сучасної портативної техніки - «Мобільний кейс» та прийняли участь в тренінгу щодо впровадження практики надання адміністративних послуг01-3 серпня 2019 року представники Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради отримали комплект сучасної портативної техніки - «Мобільний кейс» та прийняли участь в тренінгу щодо впровадження практики надання адміністративних послуг

Останні статті на сайті