Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Урядовий портал

Торгова місія до Данії

Переглядів: 1324
14.11.2019 - 14:48

Бахмутська міська рада інформує про початок реєстрації на конкурсний відбір українських малих та середніх підприємств - експортерів сектору легкої промисловості для участі у Торгової місії до Данії, яка відбудеться з 02 по 05 березня 2020 року у містах Горсенс та Копенгаген.

Місія організована Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business за підтримки Офісу з просування експорту України та Асоціації «Укрлегпром».

Метою торгової місії є створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та/або розширення присутності компаній на ринку Данії через встановлення ділових контактів з потенційними партнерами шляхом проведення індивідуальних зустрічей у форматі Б2Б.

Місія орієнтована на виробників одягу, які працюють на давальницькій сировині та мають досвід пошиття дитячого одягу, верхнього одягу, одягу з трикотажу, спецодягу та корпоративного одягу.

До бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору буде обрано 12 компаній, які отримають індивідуально організовані бізнес-зустрічі з потенційними партнерами в двох містах, заплановані іноземним консультантом для кожної компанії окремо; промоцію послуг компанії і вивчення торгових можливостей та трендів таргетованого ринку.

Вищезазначені послуги фінансуються ЄС у рамках ініціативи EU4Business та організовуються ЄБРР. Учасники самостійно покривають витрати на квитки, проживання, харчування, індивідуальні витрати.

Зареєструватись та дізнатися більше про умови участі у торговій місії до Данії можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/llb4k6.

Реєстрація триває до 20 листопада 2019 року включно.

Контактна особа: Юлія Котова (jkotova@fsr.org.ua, +380635168474) - організатор торгової місії, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків».

Останні статті на сайті