Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 104 гостя.

Донецька обласна рада

Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.

Переглядів: 962
08.05.2020 - 12:30

Розглядаючи питання згідно порядку денного, члени виконкому прийняли рішення про безоплатну передачу майна комунальної власності Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади (а саме - продуктів харчування) від Управління освіти до Управління охорони здоров'я.

Рішення зумовлено тим, що освітній процес в закладах освіти на час карантину призупинено, харчування учнів і вихованців не забезпечується. Тому з метою недопущення псування продуктів харчування було вирішено забезпечити їх використання за призначенням для харчування пацієнтів, що перебувають на стаціонарному лікуванні.

Також, не зважаючи на карантинні обмеження, громада має своєчасно і якісно підготуватися до осінньо-зимового періоду. Тому членами виконкому було затверджено заходи з підготовки житлово-комунального господарства територіальної громади до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років. в ході обговорення було надано доручення керівникам комунальних підприємств та встановлені терміни їх виконання.

Крім того, на засіданні виконкому Бахмутської міської ради було вирішено питання встановлення піклування над неповнолітніми особами і призначення їм піклувальників.

Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.Відбулося позачергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.